Amarins Sijbesma

Mijn naam is Amarins Sijbesma ik heb een bedrijfskundigeachtergrond en werk als actiecoach. Ik help organisaties, teams, ondernemers en initiatiefnemers hun ambities waar te maken. Dit doe ik door te begeleiden van denken naar doen. Of je nu begint aan een project en hulp nodig hebt bij het maken van een plan van aanpak of wanneer je een project nieuw leven in wilt blazen, ik help je weer in beweging komen.

Ik ben gefascineerd door het proces van idee naar werkelijkheid en hoe we onszelf daar eindeloos in kunnen belemmeren.

Naast mijn werk voor de leukste organisaties en ondernemers kan je me ook regelmatig tegenkomen op festivals, workshops over sociaal ondernemen, bospaadjes met de MTB of bij leuke netwerk events. Ik hou van beweging en actie. Nieuwe dingen ontdekken en continu ontwikkelen is voor mij heel belangrijk. Reizen is dan ook een favoriete bezigheid, lekker vrij en onbezorgd ontdekken en ontmoeten.

Het is mijn persoonlijke missie om er voor te zorgen dat meer goede ideeën en concepten kunnen uitgroeien tot succesvolle projecten en ondernemingen die allen op hun eigen wijze de wereld een stukje mooier maken. Dit is ook meteen de reden dat ik met trots zitting neem in de Raad van Toezicht van WADT. Ik geloof in WADT als concept en oplossing voor een actueel probleem. Maar bovenal geloof ik in de visie en de daadkracht van het WADT team. Ik kijk met veel vertrouwen en een grote glimlach naar de toekomst van WADT en wil hier heel graag mijn steentje aan bij dragen als lid van de Raad van Toezicht.

Vind mij op LinkedIn

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.