Anneke de Leeuw

Opleiding: Verschillende management opleidingen en verschillende cursussen

Skills: Mijn rugzak heb ik door de jaren heen kunnen vervangen door een gereedschapskist. Deze is gevuld met veel kennis en ervaring van oa: NLP (trainer en coach), oplossingsgericht werken,
body & mind, systemisch werken (organisatie + familieopstellingen), TA (transactionele analyse) en traumawerk. Daarnaast, niet onbelangrijk, mijn eigen levenservaring!

Wie ben ik: Ik ben een veelzijdige vrouw/persoonlijkheid met een groot invoelend vermogen. Mijn passie is luisteren, aandacht geven, analyseren en bijdragen in de ontwikkeling van mensen met als doel de balans tussen de binnenkant en buitenkant terugbrengen. Ervaringsdeskundig perfectionist en kritisch. Dat maakt mij een bevlogen en betrokken coach.

Droombaan: Coach & Trainer communicatie

Linked-In: profiel

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.