Beleidsadvies Jeugdparticipatie voor Europa

Wat is het project
In samenwerking met het platform ONE WORLDcitizens wordt er een beleidsadvies geschreven op het gebied van jeugd participatie en de lokale, structurele dialoog van jeugd en beleidsmakers. Dit advies sluit aan bij de Europese Jeugdstrategie en een praktisch plan van aanpak dat in 2013-2014 in samenwerking met jeugd en jongeren tot stand gekomen. Dit plan voor lokale jeugdparticipatie en de structurele dialoog met beleidsmakers en willen we eind februari 2015 graag met een jeugdbeleidsadvies erbij aan Europa presenteren.

One World Citizens faciliteert het jeugdplatform Living Legends waar jongeren met goede idee├źn voor verbetering van samenleving, onderwijs en beter omgaan met de aarde elkaar kunnen vinden en samen initiatief nemen. Om te laten zien dat jongeren al een belangrijke bijdrage leveren aan verbetering van de lokale en internationale samenleving en belangrijke gesprekspartners zijn bij het vormen van beleid.

Doel van het project
Jongeren laten meedenken op een lokale en structurele manier met het beleid binnen de gemeente. Want jongeren hebben oplossingen en worden graag betrokken. Dit project is inmiddels afgerond.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.