Emile van Gameren

Opleiding: BSc Organic Chemistry

Droombaan: Mijn droombaan zou een baan zijn waarbij ik mijn kennis en passie voor chemie en techniek kan inzetten voor onderzoek wat bijdraagt aan sustainable development.

Wie ben ik: Ik ben ondertussen een ambitieuze dertiger die graag de handen uit de mouwen steekt maar dit ook graag doet voor anderen wat me onder meer bij WADT heeft gebracht.

Sinds mijn afstuderen heb ik meerdere banen binnen de chemie gehad, hierin was het bij de een vooral belangrijk zelfstandig te kunnen werken en bij de ander vooral in teamverband. Het leuke vooral in teamverband is dat je veel aan elkaar kan hebben zolang je knelpunten blijft bespreken. Enkele dingen die mij korte carrière mij in ieder geval geleerd hebben zijn vooral dat ik uit gedaagd wil worden in mijn werk. Ik ben van nature erg nieuwsgierig, kritisch en perfectionistisch wat mij soms wat in tijdnood kan brengen maar meestal goede resultaten geeft.

Hoewel ik afgestudeerd ben in de chemie gaan mijn interesses en passies ook uit naar de techniek, natuur en milieu.

LinkedIn: profiel

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.