Energie U – Zonnig030

Energie-U
Energie-U is een coöperatieve bewonersvereniging, met rond de 500 leden, die zich inzet voor de opwekking van duurzame energie en het besparen van energie in Utrecht e.o. Zij willen voor en met zoveel mogelijk Utrechters in hun eigen regio duurzame energie opwekken. En hoe minder je gebruikt, hoe minder je hoeft op te wekken.

Zonnig030
Zonnig030 is een collectieve inkoopactie van Energie-U in samenwerking met verschillende bewonersgroepen. Het wil particuliere woningbezitters in Utrecht helpen om samen zonnepanelen te kopen, want dit is vaak goedkoper en het uitzoekwerk is al gedaan. Dit doen ze wijk voor wijk omdat Energie-U een bewonersvereniging is en graag buurtbewoners erbij wil betrekken en potentiële kopers persoonlijk willen benaderen en motiveren om zonne-energie op te gaan wekken.

Doel van het project
Het doel van dit project is het ontwikkelen van een marketing- en communicatiestrategie voor Zonnig030. Dit wordt onder andere gedaan door de huidige marketingstrategie tegen het licht te houden en in gesprek te gaan met de doelgroep. Daarnaast moeten er een aantal extra acties bedacht worden om Zonnig030 onder de aandacht te brengen van Utrechters. Deze acties worden vervolgens gepitcht bij het team van Energie-U en eventueel door de projectmedewerkers zelf tot uitvoering gebracht.

Wat kan jij doen?
Wil jij ook meedoen met dit project en samen met Lianne een marketing- en communicatiestrategie ontwikkelen voor een duurzame organisatie? Neem dan contact op met info@werkenaandetoekomst.nl! We zien je reactie graag tegemoet!

Projectmedewerker
Lianne van Opstal
Rik Martens

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.