Erika den Daas

Opleiding: Tuinbouw (Marketing en Logistiek), Universiteit Wageningen

Skills: Resultaatgericht, mensgericht, leider, strategisch denker en ondernemer

Droombaan: Directeur in bedrijf actief in input zijde in land- en tuinbouw
Wie ben ik en wat typeert mij als coach: Ben iemand die graag resultaten met mensen/ team bereikt. In eerste instantie werk ik dan via delegeren en hands-off. Van daaruit bekijk ik dan hoeveel en welke begeleiding/coaching iemand nodig heeft. Zelf ben ik een snelle denker, doelgericht met langetermijnperspectief.  Ben duidelijk in mijn verwachtingen en vind feedback geven een belangrijk onderdeel van coaching zowel positief als op verbeterpunten. Samenwerken, dat iedereen tot zijn recht komt en we samen plezier hebben zijn daarbij leidend.

LinkedIn: profiel

Terug naar overzicht team