Esther van Ameijde

Opleiding: Internationale Betrekkingen in historisch perspectief

Skills: schrijven, nieuwsgierig, creatief, integer en weet van aanpakken

Droombaan: Mijn droombaan is nog niet concreet, maar ik vind het interessant om dingen tot op de bodem uit te zoeken. Verder vind ik het belangrijk om iets nuttigs toe te voegen aan de maatschappij en mensen te kunnen helpen die, om wat voor reden dan ook, zelf daartoe niet in staat zijn. Een baan moet mij uitdagen om kritisch na te denken en inspireren om verder te kijken.

Wie ben ik: Met een positief-kritische blik kijk ik naar de wereld waarin we leven: ik volg de actualiteit, ben betrokken bij het leven van anderen en probeer een bijdrage te leveren aan de uitdagingen van deze tijd. Gelijkwaardigheid, mensenrechten en vrijheid van meningsuiting vormen voor mij de belangrijke elementen om te komen tot een betere wereld. Ik ben sociaal, nieuwsgierig en maatschappelijk betrokken. Doordat ik gedreven ben en dankzij mijn ondernemende houding leer ik snel en wil ik  geprikkeld worden om een verschil te maken.

Esther over haar periode bij WADT:
Ik vond het erg leuk om deel te nemen aan het project, ondanks dat de organisatie heel erg rommelig verliep. Dat past natuurlijk wel bij de doelgroep. Het contact met de deelnemers was erg leuk. Je wist elke workshop niet wat je te wachten stond, een bijzondere ervaring. Het contact met de andere workshop-dames is ook erg goed bevallen. Dat waren leuke en inspirerende mensen. Tijdens het project ben ik begonnen als sociaal juridisch medewerker bij VluchtelingenWerk. Later ben ik ook aan de slag gegaan als fondsenwerver bij de Stichting Friends Indeed.

Linked-In: profiel

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.