Gezocht: Marketing & Communicatie

Heb je een vlotte pen en ben je communicatief sterk? Schrijf jij net zo lief een sterke Facebook-post als een blog over een van onze maatschappelijke projecten? En denk je daarnaast graag strategisch mee over beleid? Dan pas je perfect in ons team. 

Over Werken Aan De Toekomst
Werken Aan De Toekomst (WADT) is een jonge stichting in Utrecht. We bieden studenten en starters een platform waar zij projecten kunnen opzetten die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo ontwikkelen ze zichzelf, vullen ze hun CV aan met relevante werkervaring en breiden ze hun netwerk uit. En tegelijkertijd dragen ze bij aan de samenleving, want alle projecten hebben een maatschappelijke insteek.

Over de functie
Als vrijwilliger marketing en communicatie zet jij WADT op de kaart – intern bij onze projectleden en alumni, extern bij belangrijke groepen als de gemeente Utrecht, VC Utrecht en potentiële projectleden. Kortom, bij iedereen die WADT een warm hart toedraagt. Hiervoor ontwikkel en beheer je onze website, social media en nieuwsbrief. Ook bewaak je de huisstijl en mag je drukwerk ontwikkelen. Een creatieve mindset is hierbij mooi meegenomen!

Tegelijkertijd werk je aan de toekomst van WADT. In 2019 zijn we van start gegaan met een nieuw beleidsplan, waarin we de huidige positie van WADT in het vrijwilligerslandschap analyseren, evalueren en uiteindelijk stevig verankeren. Daarom zoeken wij iemand met een kritische blik, die ook wil meewerken aan dit traject. Kortom ben jij onze creatieve geest die WADT weer een stap verder weet te brengen? Dan maken wij graag kennis met je.

Wij vragen:

  • Aanleg of interesse in marketing strategieën;
  • Goede schrijf- en communicatievaardigheden;
  • Kennis van WordPress en MailChimp (niet verplicht, wel handig!);
  • Beschikbaarheid van 6-8 uur per week;
  • Intentie om minstens één jaar te blijven;
  • En uiteraard… enthousiasme, inzet en betrokkenheid!

Wij bieden:

  • De ruimte om je marketing- en communicatieskills verder te ontwikkelen;
  • De kans om mee te werken aan een jonge en dynamische stichting;
  • Werkervaring voor op je CV;
  • Een flinke dosis gezelligheid in een enthousiast en divers team!

Voel jij wel wat voor deze (vrijwillige) functie? Dan drinken we graag snel een kop koffie met je! Stuur je CV en een korte motivatie naar info@werkenaandetoekomst.nl. Heb je een vraag over de functie? Ook dan kun je een e-mail sturen.

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.