Gezocht: Penningmeester

Ben jij ambitieus, analytisch sterk en communicatief vaardig? Wil jij op een leuke en laagdrempelige manier je competenties verder ontwikkelen binnen een jong en gedreven studententeam?  Stichting WADT is op zoek naar jou!

Over de functie
Werken Aan De Toekomst (WADT) is een maatschappelijke stichting die studenten en starters een platform aanbiedt waar zij projecten kunnen opzetten die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. De stichting is voortdurend in ontwikkeling. Wij zoeken iemand met een kritische blik, die wil meewerken aan het strategische traject, waarin we de huidige positie van WADT in het vrijwilligerslandschap analyseren, evalueren en uiteindelijk stevig verankeren.

Voor het overkoepelende bestuur van WADT zoeken we een penningmeester. In deze functie maak je de begroting, beheer je de boekhouding en stel je de jaarrekening op. Verder werk je samen met je bestuursgenoten aan het werven van sponsoren en schrijf je fondsen en subsidies aan. Heb je gevoel voor cijfers, budgetten en acquisitie? Wil jij je competenties verder ontwikkelen? Dan pas jij perfect in ons team en tegelijkertijd werk je aan de toekomst van WADT.

Wij vragen:

  • Een (afgeronde) opleiding in de richting van economie, bedrijfskunde of financieel management;
  • Beschikbaarheid van ongeveer 2 à 8 uur per week;
  • Intentie om minstens één jaar te blijven;
  • En vooral… enthousiasme, inzet en betrokkenheid!

Wij bieden:

  • De ruimte om je financiële skills en je competenties verder te ontwikkelen;
  • De kans om strategisch vorm te geven aan een jonge en dynamische stichting;
  • Werkervaring voor op je CV;
  • Workshops gericht op jouw (toekomstige) carrière;
  • Een flinke dosis gezelligheid in een enthousiast en divers team!

Interesse?

Voel jij wel wat voor deze (vrijwillige) functie? Dan praten we graag snel met je verder! Stuur vrijblijvend je CV en een korte motivatie naar info@werkenaandetoekomst.nl t.a.v. Osman Dag. Heb je een vraag over de functie? Ook dan kun je een e-mail sturen.

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Trefwoorden: Bestuurslid, bestuursjaar, bijbaan economie, bijbaan finance, pennigmeester, vrijwilligerswerk, vacature, beschikbaar, parttime, raad van bestuur