Hilde Stibbe

Opleiding: Culturele en Maatschappelijke Vorming

Skills: Organiseren, trainen, coachen, inspireren, luisteren, enthousiasmeren, theater als middel inzetten.

Wie ben ik: Nadat ik in 2012 ben afgestudeerd in Utrecht heb ik een tijd lang allemaal verschillende banen gehad die een raakvlak hebben met CMV dit omdat ik toch wel een CMV’er  in hart en nieren ben. Ik houd ervan mensen te verbinden en met hen te werken. Ik houd van innovatieve ideeën waardoor mijn ideeën machine aanslaat en de inspiratie als vanzelf komt. Mijn missie in al mijn werk is mensen in hun kracht te brengen en ze middelen/manieren te geven daar te blijven.

Vanuit deze missie is ook mijn eigen project Losse Veters ontstaan. Door middel van een interactief theaterstuk en een training pakken gaan we in op de eigen verantwoordelijkheid van de leerlingen van de middelbare school om hun eigen sociale leven vorm te geven. Hierbij kunnen ze experimenteren met hun oplossingen en zien welke effecten deze hebben.

Als inspiratiecoach bij WADT ga ik met de deelnemer kijken waar hun vraag ligt in het opzetten van het project. Dit mag zowel een praktische als een persoonlijke vraag zijn. Aan de hand van de vraag bekijk ik wat de verdere aanpak is.

LinkedIn: profiel

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.