Lianne van Opstal

Functie: Secretaris
E-mail: secretaris@werkenaandetoekomst.nl

Opleiding: Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs

Skills: sociaal, communicatief, organiseren, schrijven en nieuwsgierig.

Droombaan: Mijn droombaan is werken bij Toerisme Utrecht. Maar een baan richting marketing/communicatie bij een andere organisatie lijkt me ook heel leuk. Als ik maar veel kan leren en leuke collega’s heb, dat is het belangrijkste!

Wie ben ik: Twee woorden die mij het meest omschrijven zijn nieuwsgierig en sociaal. Al van jongs af aan ben ik nieuwsgierig aangelegd (wat mij niet altijd in dank wordt afgenomen) en wil ik graag weten hoe dingen werken en daarvan leren. En verder ben ik heel sociaal, ik wil graag mensen helpen.

Ik werk graag zelfstandig, maar op school en in mijn werk heb ik altijd in teamverband gewerkt. En dat is maar goed ook want zo leer je van elkaar.

In 2013 heb ik de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs afgerond aan Hogeschool Inholland te Haarlem. Tot op heden heb ik nog geen passende baan gevonden en daarom ben ik erg blij dat WADT op mijn pad is gekomen. Ik hoop dat WADT kan uitgroeien tot een organisatie die ook in andere (studenten)steden actief is. Want er zijn helaas veel studenten die geen baan kunnen vinden. 

Linked-In: profiel

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.