Lori Kuiper

Opleiding: Communicatiewetenschap (Marketing en Gezondheidsvoorlichting)

Skills: Schrijven, creatief denken, nauwkeurig en gestructureerd werken, organiseren.

Droombaan: Ik geloof dat ik in verschillende soorten functies en organisaties goed tot mijn recht kan komen, en sta dus open voor meerdere opties. Wat ik wel belangrijk vind in werk: een dynamische en positieve werkomgeving, veel sociaal contact en uitdaging. Ik vind het leuk om te organiseren en samen te werken. Ik vind taal en communicatie heel interessant, maar ook gezondheid en kunst interesseren mij. Ik zou graag mensen willen verbinden en creatief bezig zijn. Dan kan ik de meeste voldoening halen uit een baan!

Wie ben ik: Ik ben 24 jaar, en onlangs afgestudeerd. Na mijn master ben ik direct fulltime gaan werken. Omdat ik merkte dat die baan niet helemaal bij mij paste, heb ik wat time off genomen om na te denken over een volgende stap. Daarnaast wilde ik tijd steken in vrijwilligerswerk. Vandaar dat ik bij WADT terecht ben gekomen. Op dit moment ben ik weer aan het zoeken naar een leuke functie!

In mijn werk ben ik nauwkeurig en gestructureerd. Ik sta stevig in mijn schoenen en ik ben iemand die graag samenwerkt: ik haal veel voldoening uit contact met collega’s. Daarnaast zou ik mezelf omschrijven als assertief, ambitieus en een doorzetter. Als ik ergens energie in steek, ga ik er 100% voor.

LinkedIn: Profiel

Terug naar overzicht team 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.