Maaike de Lange

Opleiding: Master Humanistiek en Master Religies in Hedendaagse Samenlevingen

Skills: Schrijven, presenteren, evenementen organiseren, inleven en probleemoplossend denken, leergierig.

Droombaan: Ik zou graag werken op een plek waarbij ik kennis en bewustwording over religie en zingeving zou kunnen overbrengen. In een team hierover brainstormen lijkt me zeker leuk. Banen die mij interessant lijken zijn bijvoorbeeld: programmamaker bij bijvoorbeeld een bezinningscentrum, beleidsmedewerker integratie bij gemeente, docent levensbeschouwing.

Wie ben ik: Ik ben iemand die graag bezig is met verschillende projecten tegelijkertijd. Door bezig te zijn met verschillende projecten is het mogelijk om soms op hele onverwachte plekken en momenten een oplossing te vinden voor een ander project. Ik ben iemand die eerst goed luistert naar anderen voordat ik met oplossingen wil komen zodat ik precies weet wat er nodig is. Als er iets georganiseerd moet worden ben ik erg pragmatisch en kan ik gemakkelijk bedenken wat er nodig is. Ik ben iemand die luistert voordat ze actie onderneemt en er daarna helemaal tegenaan gaat.

LinkedIn: profiel

Terug naar overzicht team 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.