Maartje van Bree

Opleiding: Culturele Maatschappelijke Vorming richting kunsteducatie met minor trainingen.

Skills: Mensgericht, invoelend, positief ingesteld, scherp analytisch vermogen, liefdevol helder, expressief, loyaal, hands on mentaliteit, mensenkennis, matchmaker, creatief denken, oplossingsgericht werken en snel schakelen.

Werk: Als kind wilde ik graag actrice worden. Groots en meeslepend leven en me steeds kunnen verplaatsen in een ander personage. Ik wilde alle mensen begrijpen. Nu wil ik geen groot actrice meer worden; liefst ben ik gewoon mezelf. Mijn interesse in mensen en hun drijfveren is wel gebleven.
Ik heb gewerkt als jongerenwerker, stage-organisator, assistent manager bij een huiswerkinstituut en als gastvrouw op verschillende locaties. Ik heb veel gezocht en in het freelancen volledig mijn plek gevonden. Ik werk op festivals in allerlei functies op het gebied van horeca en catering en speel mee in theateracts. Daarnaast werk ik als floormanager bij Het Huis in Utrecht. Hier houd ik me bezig met evenementencoördinatie, inkoop, personeel en ook met het maken van een lekkere soepjes en salades en serieus lekkere cappuccino’s.

Ik geniet van de vrijheid van het ondernemerschap, de veelzijdigheid van mijn werk en de steeds wisselende uitdagingen. Ik kan er zowel creatief als organisatorisch mijn ei in kwijt. Daarnaast vind ik het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan het geluk van anderen. In 2014 ben ik gestart met een coachingsopleiding. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Door coaching en coachend leidinggeven help ik mensen het beste uit zichzelf te halen.

Linked-In: profiel

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.