Michiel van Wickeren

Opleiding: MS. Organisaties, Verandering en Management

Skills: Verandermanagement, Spreken, verkopen, zeilen, werken met de handen

Droombaan: Verschillende baantjes waarin ik bezig mag zijn met het mooier maken van de wereld

Wie ben ik : Wie is Michiel? Altijd een moeilijk om jezelf zo volledig mogelijk te omschrijven. Sommige mensen vinden me een echte dromer omdat ik soms behoorlijk idealistisch ben. Anderen vinden me juist meer een doener omdat ik het niet bij dromen laat maar ook doe. Dit gaat zeker op voor verschillende klusprojecten, zwaar werk met de handen ben ik dus niet vies van. Ik ben ook iemand die vind dat het anders moet in de wereld. Iemand die vindt dat we af moeten van de hyper consumptie. De eerste stap hierin is in mijn ogen het uitbouwen van de deeleconomie. Hierin ben in dan ook een initiatief gestart wat DeDeelkelder heet. DeDeelkelder is een online en offline plek waar mensen die dicht bij elkaar wonen maar elkaar niet kennen spullen met elkaar kunnen delen.

Linked-In: profiel

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.