Privacyverklaring

Bij Werken Aan De Toekomst vinden we je privacy erg belangrijk. We gaan daarom zorgvuldig met je gegevens om. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een manier die in overeenstemming is met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Soorten persoonsgegevens en doeleinden van verwerking
Wij verzamelen op verschillende manieren persoonsgegevens.

Selectie projectleden
Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger, stuur je ons een e-mail. Wij ontvangen en verzamelen dan jouw naam, e-mailadres, CV en alle gegevens die je in je e-mail meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt om een selectie in de aanmeldingen te maken en worden niet langer dan drie maanden bewaard.

Aanmeldformulier
Als je als projectlid bij WADT aan de slag gaat, dien je een aanmeldformulier in te vullen. Wij vragen dan de volgende gegevens: jouw naam, geslacht, geboortedatum, opleiding, adres, postcode, woonplaats, competenties, een korte omschrijving van jezelf en voorkeur voor een baan. Deze persoonsgegevens worden verzameld, zodat we een profiel voor jou kunnen aanmaken op onze website. We kunnen dan makkelijk contact met je opnemen en jou helpen bij het realiseren van jouw project. Jouw persoonsgegevens worden bewaard zolang je aangeeft dat je betrokken wilt blijven bij Werken Aan De Toekomst, met een minimale periode van twee maanden.

Declaratieformulier
Indien jij kosten voor een project maakt die te declareren zijn, vragen we je een declaratieformulier in te vullen. Wij verzamelen dan jouw bankgegevens. Zodoende, kunnen wij het geld naar jou overmaken.

Blogs
Je kunt ook reacties achterlaten op onze blogs. Hierbij geef je je naam, e-mailadres, website en alles wat je in je reactie schrijft, op. Deze gegevens worden verzameld om je reactie op onze website te plaatsen en om contact met je op te kunnen nemen. Deze gegevens worden niet langer dan drie maanden bewaard.

Cookies
Naast de gegevens die je zelf naar ons stuurt, verzamelt de website www.werkenaandetoekomst.nl een aantal van jouw persoonsgegevens door middel van cookies. Een cookie is als het ware een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een later bezoek aan onze website weer naar ons toegestuurd worden.

Cookies zijn met andere woorden dus algemene bezoekgegevens, zoals het tijdstip van het opvragen van de pagina en gegevens die jouw browser bij een bezoek meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt om de social-media plug-ins goed te kunnen laten werken, de website mee te verbeteren en om advertenties voor jou relevanter te maken.

De volgende cookies worden op onze website gebruikt: 

  • AddThis: deze cookies worden gebruikt om het verkeer op onze website inzichtelijk te maken en om het mogelijk te maken dat onze content door jullie gedeeld kan worden. Deze cookies zorgen er ook voor dat onze social-media plug-ins werken en je ons via onder andere Facebook en LinkedIn kan volgen.
  • Facebook Social Graph: deze cookie wordt geplaatst door Facebook en verzamelt informatie over de links tussen verschillende personen. Voor meer informatie kan je op de website van Facebook kijken.

Social Media
Op de website van Werken Aan De Toekomst zijn knoppen opgenomen om je te kunnen verwijzen naar onze pagina’s op social media. Dit zijn onder andere Facebook en LinkedIn. Deze knoppen plaatsen namens deze websites cookies. Lees de privacyverklaringen (die regelmatig kunnen wijzigen) van de diensten door als je wilt weten wat deze bedrijven met je persoonsgegevens doen.

Nieuwsbrief
Door middel van onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de nieuwste artikelen en vacatures op onze website. Wij sturen je de nieuwsbrief alleen als je je hier zelf voor hebt aangemeld. Heb je even geen behoefte meer aan de nieuwsbrief? Geen probleem – door middel van een link in de e-mail meld je je gemakkelijk af.

Inzage, correctie en recht van verzet
Als je op enig moment wilt weten wat er met je gegevens gebeurt, dan kun je ons een mailtje sturen. Wij geven je dan inzicht in de persoonsgegevens die wij van jou hebben. Mocht je willen dat wij je gegevens wijzigen of verwijderen, dan kun je dit ook altijd aan ons vragen. En ook wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt over onze gegevensverwerking, kun je ons via de e-mail bereiken. Mocht je je hierna niet geholpen voelen, dan kun je altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Werken Aan De Toekomst kan op elk moment deze privacy- en cookieverklaring wijzigen. Mocht je op de hoogte willen blijven van wijzigingen, dan adviseren wij jou deze privacy-en cookieverklaring regelmatig te checken.

Contactgegevens
Stichting Werken Aan De Toekomst
Ina Boudier-bakkerlaan 41 K
3582 VG, Utrecht

KVK-nummer: 59497637
RSIN-nummer: 853528408

info@werkenaandetoekomst.nl
www.werkenaandetoekomst.nl