Projectmedewerker bij Jong en Oud in Noordoost

Ben jij van mening dat jong en oud meer in contact mogen komen? En lijkt het jou leuk om een brug te slaan tussen deze leeftijdsgroepen? Word dan projectmedewerker bij ons nieuwe project Jong en Oud in Noordoost!

De wijk Noordoost in Utrecht kenmerkt zich door diversiteit. De inwoners verschillen qua socio-economische positie, leeftijd, etniciteit en of ze oude bewoners of juist nieuwkomers zijn. En dit geeft de wijk kleur. Helaas is er tussen jong en oud in deze wijk nauwelijks contact. De groepen komen niet vaak met elkaar in aanraking, laat staan op een leuke en luchtige manier. En dat resulteert in een kloof, met onbegrip en vooroordelen ten opzichte van elkaar. Het is belangrijk dat deze groepen met elkaar in contact komen en blijven.

De verbinding van jong en oud staat in dit project centraal. Hoe? We willen jong en oud samen laten komen, met een vaste programmering van activiteiten. Zo ontstaat er ruimte om samen plezier te hebben en om verhalen en talenten uit te wisselen. Met hopelijk meer begrip en waardering voor elkaar als gevolg.

Concreet ga je in een groep van circa vier personen het project co├Ârdineren en uitvoeren. Je gaat in gesprek met partners als Buurthuis de Leeuw, stichting JoU en het ROC, om te achterhalen waar energie en enthousiasme voor is. Vervolgens zet je subgroepen op, met een mix van jong en oud. Deze groepen gaan dan van start met de organisatie van verbindende activiteiten.

Wij vragen:

  • Maatschappelijke betrokkenheid;
  • Communicatie- en netwerkvaardigheden;
  • Organisatievaardigheden;
  • Proactieve en zelfstandige houding;
  • Beschikbaarheid van gemiddeld zes uur per week;
  • En uiteraard.. een flinke dosis enthousiasme!

Wij bieden:

  • Een interessante functie en werkervaring op je CV;
  • Veel ruimte voor eigen invulling en verantwoordelijkheid;
  • Een profiel op de website met professionele profielfoto;
  • Gezelligheid in een enthousiast en divers team.

Over Werken Aan De Toekomst
Bij Werken Aan De Toekomst start je je eigen maatschappelijke project. Zo doe je de ervaring op waar jij behoefte aan hebt. Tegelijkertijd bouw je aan een samenleving waar jij in gelooft. Werken aan de toekomst doe je niet alleen. Daarom werken wij met projectteams. En ontvang je professionele begeleiding in alle fasen van je project. Want alleen samen kunnen we innoveren. Sluit jij aan?

Interesse?
Heb jij interesse? Stuur dan een mail naar info@werkenaandetoekomst.nl t.a.v. Judith Bel met je CV en een korte motivatie. Ook voor vragen kun je je wenden tot dit e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.