Renske Hylkema

Opleiding: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Skills: Actief luisteren, organiseren, presenteren, analyseren, initiatief nemen, empathisch vermogen, reflecteren

Droombaan: Een gevarieerde baan waarin ik iedere dag iets nieuws mag leren. Ik wil graag de jongeren met minder mogelijkheden in deze samenleving begeleiden om zelfredzaam te worden en mogelijkheden te creëren, zodat ze (weer) kunnen genieten van het leven. Ook lijkt het me geweldig om in mijn werk nieuwe landen en culturen te kunnen ontdekken en mijn talenten verder te ontwikkelen.

Één van mijn dromen is om een organisatie op te zetten voor straatjongeren en/of tienermoeders in Mozambique. Het doel is om deze jongeren zelfredzaam te maken, zodat ze (weer) een positieve kijk krijgen op hun toekomst.

Wie ben ik: Ik hou er van nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe mensen, culturen en landen te ontdekken. De nieuwsgierigheid naar anderen, maakt dat ik doorvraag in gesprekken. Elk mens heeft een persoonlijk en uniek verhaal, wat hen gevormd heeft gedurende hun leven. Ook de omgevingsfactoren spelen hierbij een rol, waardoor ik het geweldig vind om te werken met mensen met diverse culturele achtergronden.

Ik werk graag planmatig en resultaatgericht. In mijn werk ben ik nauwkeurig en enigszins perfectionistisch. Tot slot vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor humor. Er moet gelachen kunnen worden en een goede werksfeer maakt het voor mij ook makkelijker om mijn werk goed te kunnen uitvoeren.

Linked-In: profiel

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.