Riesa van Doorn

Opleiding: Rechtsgeleerdheid

Skills: Verantwoordelijk voelen/leiding geven, luisteren, schrijven, creatief en een probleemoplossend denkvermogen.

Droombaan: Een internationale functie, advocaat of rechter. Naast een normaal beroep, zou ik heel graag een kleine mensenrechtenorganisatie willen oprichten. Wie ben ik: Ik ben Riesa van Doorn, een 23-jarige rechtenstudent met een brede interesse voor de mens en de wereld . Daarom houd ik van reizen, nieuwe mensen leren kennen en goede discussies. Typerend voor mij is mijn positieve denkwijze en flexibiliteit. Wanneer iets niet lukt of niet gaat zoals gepland, ga ik niet bij de pakken neerzitten. Ik neem dan juist een actieve houding aan en probeer naar een oplossing te zoeken. Bij groepsopdrachten neem ik vaak het voortouw. Een leidinggevende functie maakt mijn droombaan daarom compleet!

Vind mij op LinkedIn

Kennismaken? Je kunt me bereiken op voorzitter@werkenaandetoekomst.nl.

Terug naar overzicht team 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.