Sigrid van Dijk

Opleiding: Culturele antropologie

Skills: doelgericht, schrijven, creatief denken en een snel aanpassingsvermogen.

Wie ben ik: Tijdens mijn studie culturele antropologie heb ik geleerd om vanuit verschillend perspectieven en met een open blik naar maatschappelijke thema’s te kijken. Werken Aan De Toekomst (WADT) is daarbij een passende organisatie waar mensen hun eigen maatschappelijke thema’s aan het ligt kunnen brengen. Ik zelf ben erg geïnteresseerd in sociale, maatschappelijke kwesties en vooral in de diversiteit van onze samenleving. Door de projecten die mensen opzetten bij WADT zorgt het er ook voor dat zij creatief bezig zijn met iets wat zij belangrijk vinden. Zelf hou ik ook van creativiteit en afwisseling tijdens mijn werk. Daarom hoop ik bij WADT dat ook kwijt te kunnen en een goede aanvulling te zijn in de functie marketing en communicatie.

Kennismaken? Je kunt me bereiken op marketing@werkenaandetoekomst.nl.

Terug naar overzicht team