Tim van Haaren

Naam: Tim van Haaren

Opleiding: Bedrijfseconomie

Skills: Analytisch vermogen, besluitvaardigheid, communicatie en ondernemend.

Droombaan: Mijn droombaan is om later een financiële management functie bij een groot internationaal bedrijf uit te voeren.

Wie ben ik: Sinds mei 2017 ben ik penningmeester bij WADT. Dit sluit goed aan bij mijn opleiding bedrijfseconomie die ik gevolgd heb. Ik vind het heerlijk om financiële vraagstukken te onderzoeken om er zo mogelijk voor te kunnen zorgen dat een organisatie groeit. Ik hoop dat ik dit ook kan verwezenlijken bij WADT. Daarnaast weet ik hoe lastig het is om je als student zijnde te onderscheiden van de andere studenten. Hierdoor ga ik er volledig voor om via WADT studenten te helpen om zich via maatschappelijke projecten te onderscheiden van de andere student en tegelijkertijd de wereld te verbeteren.

LinkedIn: profiel 

Kennismaken? Je kunt me bereiken op penningmeester@werkenaandetoekomst.nl

Terug naar overzicht team 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.