Wilma de Mooij

Opleiding: Algemene Sociale Wetenschappen, specialisatie Arbeid, Management en Organisatie in Maatschappelijke Context.

Skills: Ik ben een ervaren (organisatie)coach die mensen weet te motiveren en enthousiasmeren. Ik weet snel de noodzakelijk informatie verzamelen en te analyseren en ben bekend met het concretiseren van beleid naar de praktijk. Ik beschik over communicatieve, redactionele vaardigheden en ben organisatorisch sterk.

Droombaan: In mijn droombaan help ik organisaties bij de verdere ontwikkeling en professionalisering van (mensen in) de organisatie.

Wie ben ik: Als coach houd ik graag een goede balans in afstand en nabijheid. Het is mijn intentie om ‘echt’ te luisteren naar mensen, op het goede moment de juiste vragen te stellen en zo de persoon in staat te stellen het eigen unieke ontwikkelproces verder vorm te geven.

Als organisatiecoach denk ik graag mee bij het oplossen van vraagstukken.  Het is hierin mijn intentie om ‘echt’ te luisteren naar de ideeën in de organisatie en op basis daarvan de nuttige informatie te leveren die van waarde is voor de verdere organisatieontwikkeling tot en met de concretisering en ontwikkeling van (nieuw) beleid.

LinkedIn: profiel

Terug naar overzicht team

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.