Ying Wai Cheung

Opleiding: Arbeids- en Organisatiepsychologie

Skills: Overzichtelijk, ijverig en analytisch

Droombaan: Een droombaan heb ik nog niet. Ik houd graag alle optie open.

Wie ben ik: Ik zou mezelf omschrijven als iemand die ambitieus is en graag gestructureerd werkt. Structuur zorgt voor overzicht en ruimte om vooruit te plannen en alles te kunnen doen dat nodig is. Bovendien wil ik mij niet laten beperken tot de landsgrenzen en lijkt het mij een geweldige ervaring om in het buitenland te studeren. Wellicht ligt mijn droombaan ook wel in het buitenland, wie weet. Op dit moment ben ik tweedejaars Arbeids- en Organisatiepsychologie student en ben ik ook actief voor de studentensectie van de beroepsvereniging SPS-NIP. Dit stelt mij in staat om actief bezig te zijn voor studenten in het binnen- én buitenland. Met Werken Aan De Toekomst helpen wij ook studenten en afgestudeerden en ik ben er zeker van dat wij dit jaar veel kunnen betekenen voor deze doelgroep.

LinkedIn: profiel

Terug naar overzicht team 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.